Търсене
  • Видео наблюдение (3)
  • Изолация (28)
  • Климатик (19)
  • Ново обзавеждане (4)
  • Обзавеждане (9)
  • Оборудване (4)
  • Охрана (3)
  • Паркинг (27)

Агенция за недвижими имоти „Хепи Хоум България“ отвори врати

Агенция за недвижими имоти „Хепи Хоум България“ отвори врати

Хепи Хоум БългарияАгенция за недвижими имоти „Хепи Хоум България“ отвори врати в град Русе в началото на тази година. Във фирмата са ангажирани професионалисти в сферата на консултирането и посредничеството при сделки с недвижима собственост с цел управление, закупуване или продажба, наемане или отдаване под наем. Към момента дейността ѝ е съсредоточена предимно върху сделки с русенски имоти, но предстои да участва в такива и на национално ниво, с което значително да увеличи предлаганите от нея възможности.

Агенцията с удоволствие може да се похвали с вече успешно изиграната си роля на верен спътник в сделки като продажба и отдаване на имоти под наем в Русе. Нейните брокери натрупаха богат опит и продължават да разширяват непрекъснато своите познания. Те разбират добре, че съвместната работа изисква актуалност, амбиция и коректност и са готови да предложат огромно разнообразие от варианти.

„Хепи Хоум България“ се стреми да осигури пълна свобода на избор, както и да гарантира комфорта и солидната база за осъществяването му. Агеницията работи в тясно сътрудничество само с икономисти, строители, юристи и финансови консултанти, които познават добре русенските имоти и работят в интереса на нейните клиенти.
Законовата страна на сделките, оказани със съдействието на фирмата, е напълно подсигурена и проверена, а спокойствието на всички участващи страни е гарантирано. Солидната подготовка на брокерите гарантира легитимността на документите и абсолютната неприкосновеност на личните данни.

Агенцията използва предимствата на напредналите технологии и активно участва във всички съвременни канали за комуникация. Това позволява да се следят в реално време всички сделки в града и да се предлагат единствено актуални обяви. Така всеки, който продава, отдава или търси да закупи или наеме имоти, ще е информиран надеждно и бързо. Всички служители във фирмата знаят добре цената на времето и приемат лично предпочитанията на клиентите си.

Целта на „Хепи Хоум България“ не е просто осъществяването на сделка, а извършването ѝ по ефективен начин за всички участващи страни. Резултатите от този тип дейност са дългосрочни и обвързани с множество последствия и всички във фирмата съзнават достатъчно добре, че с опита и амбицията си могат да повлияят не само на бъдещето на клиентите, но и на бъдещето на Русе.
За създателите на агенцията е удоволствие да потвърдят, че времето от откриването ѝ до сега беше изпълнено с положителни емоции и чудесни отзиви във връзка със свършената работа. „Хепи Хоум България“ се превърна в желан и успешен партньор за важните решения на русенци.

MENU