+359 888 000 153
Русе, ул. Константин Иречек 8
info@happyhome.bg

Къща с. Червена вода

140,000€

Детайли

Хепи Хоум продава Обзаведена триетажна къща 400 кв.м. в централната част на с. Червена вода. На първия етаж са разположени кухня, трапезария, дневна с камина, санитарен възел и склад 25 кв.м. На горния етаж има три големи спални, две бани с WC и голяма веранда. Третият етаж представлява голямо помещение 40 кв. м., вътрешно изолирано. В приземната част се намират фитнес, работилница и помещение за локалното отопление. Подовата настилка на къщата е от дъбов паркет, ламинат и италиански плочи от гранитогрес. Къщата е с каменни стогодишни основи. Цялостно климатизирана. Външна изолация. ПВЦ дограма. Предвидено е алтернативно захранване от бензинов генератор и алтернатори. Два гаража с дистанционно отварящи се врати.
Двора е с площ 1700 кв м. с басейн в размер 10 на 5 метра. Култивирани дворни пространства с райграс и цветни ансамбли. Масивна стопанска постройка 70 кв. м. и модерно изградена оранжерия 22 кв. м. Зеленчукова градина, оборудвана с цистерна за напояване. Започнато е изграждането на къща за гости с три стаи.
НИЕ от ХЕПИ ХОУМ извършваме всички технически и юридически проверки, подготвяме цялата документация и сме с ВАС през целия период на покупко-продажбата, наемането или отдаването . За още информация ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА на тел. 0888000153 и цитирайте реф. номер 302