Агенция за недвижими имоти „Хепи Хоум България“ отвори врати в град Русе в началото на тази година. Във фирмата са ангажирани професионалисти в сферата на консултирането и посредничеството при сделки с недвижима собственост с цел управление, закупуване или продажба, наемане или отдаване под наем. Към момента дейността ѝ е съсредоточена предимно върху сделки с русенски имоти, но предстои да участва в такива и на национално ниво, с което значително да увеличи предлаганите от нея възможности.

Агенцията с удоволствие може да се похвали с вече успешно изиграната си роля на верен спътник в сделки като продажба и отдаване на имоти под наем в Русе. Нейните брокери натрупаха богат опит и продължават да разширяват непрекъснато своите познания. Те разбират добре, че съвместната работа изисква актуалност, амбиция и коректност и са готови да предложат огромно разнообразие от варианти.

„Хепи Хоум България“ се стреми да осигури пълна свобода на избор, както и да гарантира комфорта и солидната база за осъществяването му. Агеницията работи в тясно сътрудничество само с икономисти, строители, юристи и финансови консултанти, които познават добре русенските имоти и работят в интереса на нейните клиенти.
Законовата страна на сделките, оказани със съдействието на фирмата, е напълно подсигурена и проверена, а спокойствието на всички участващи страни е гарантирано. Солидната подготовка на брокерите гарантира легитимността на документите и абсолютната неприкосновеност на личните данни.

Агенцията използва предимствата на напредналите технологии и активно участва във всички съвременни канали за комуникация. Това позволява да се следят в реално време всички сделки в града и да се предлагат единствено актуални обяви. Така всеки, който продава, отдава или търси да закупи или наеме имоти, ще е информиран надеждно и бързо. Всички служители във фирмата знаят добре цената на времето и приемат лично предпочитанията на клиентите си.

Целта на „Хепи Хоум България“ не е просто осъществяването на сделка, а извършването ѝ по ефективен начин за всички участващи страни. Резултатите от този тип дейност са дългосрочни и обвързани с множество последствия и всички във фирмата съзнават достатъчно добре, че с опита и амбицията си могат да повлияят не само на бъдещето на клиентите, но и на бъдещето на Русе.
За създателите на агенцията е удоволствие да потвърдят, че времето от откриването ѝ до сега беше изпълнено с положителни емоции и чудесни отзиви във връзка със свършената работа. „Хепи Хоум България“ се превърна в желан и успешен партньор за важните решения на русенци.