+359 888 000 153
Русе, ул. Константин Иречек 10
info@happyhome.bg

За Нас

Нашата компания

Ние от „Хепи Хоум България“ сме сплотен екип от специалисти брокери и консултанти, като работим в тясна връзки с експертни юристи, за да предоставим на своите клиенти истински полезна услуга.

От формирането на компанията до днес сме изградили сериозни партньорства с инвеститори, продавачи, купувачи и наемодатели на жилища, търговски и промишлени терени в Русе. Наша цел е разрастването на обхвата ни до национално ниво, затова и се стремим да откриваме най-добрите недвижими имоти, които си струват вниманието на клиентите.

Винаги поставяме на първо място интересите на потребителите, като разчитаме на добра репутация и позитивни клиентски отзиви. За търсещите собственост в Русе и страната предлагаме изгодна сделка, а предлагащите подсигуряваме с професионално представяне и предлагане на недвижимите имоти.

Агенцията успешно успява да поддържа баланса между обслужването на продавачи и купувачи, предлагайки най-благоприятните условия и на двете страни.

Фирмата ни работи единствено с проверени собственици и имоти, за да сме винаги коректен посредник. Опираме се на търговския си нюх и разбирането на потребностите на своите клиенти, за да отправим най-подходящото предложение.

Нашата визия

Фокусът на екипа на „Хепи Хоум България“ е да придава стойност на своите услуги, като постоянно ги подобрява. Наша основна цел е стремежът да сме истински професионалисти и да предложим най-доброто обслужване, за да осъществим сделка, изгодна за всички страни за възможно най-кратко време.

Предлагаме безплатни консултации за необходимите документи.  Ще ви разясним каква е необходимата документация при подготовката на сделка или ще съдействаме при довършването на покупко-продажбата.

Друга безплатна услуга е изготвянето на пазарна оценка на вашият имот. Това е процес, който често затруднява потребителите и отнема време. Ние работим в тясно сътрудничество с експерти в областта на пазарните оценки.

Насреща сме да ви посъветваме при определянето и актуализацията на пазарната цена на имотите.

Ние от „Хепи Хоум България“ сме винаги заедно с вас до приключване на сделката. Процесът преминава гладко и бързо с нашата помощ, което е от съществено значение при спешни сделки.

Изберете нашия екип за свой партньор в трудния процес на покупко-продажба, отдаване или наемане на собственост. Потъресете ни онлайн или в офиса ни в град Русе.

Специална оферта

Предлагаме безплатни консултации за необходимите документи.

Друга безплатна услуга е изготвянето на оценка на вашият имот.

Последни Новини